Materiaalipankki|Ajankohtaista|Yhteystiedot

Lasin monipuoliset käyttömahdollisuudet
 

Lasi on kestävä, ajaton, moderni ja monipuolinen materiaali. Lasin pintaan voidaan painaa erilaisia kuvioita silkkipainamalla tai digitulostamalla, käyttökohteesta riippuen. Yksinkertainen, yksivärinen ja useasti toistuva kuvio kannattaa usein tehdä silkkipainomenetelmällä. Monivärinen, valokuvan kaltainen ja "jatkuva" kuvio on syytä tehdä digipainatuksella.

Lasi vaimentaa melua
 

Lasi on hyvä äänieriste. Yksittäinen lasi vaimentaa melua 29–34 desibeliä, mutta parhaaseen tulokseen päästään käyttämällä erityisiä ääneneristyslaseja yhdistettynä eristyslasielementtiin. Näin päästään jopa yli 50 desibelin (Rw) vaimennuksiin. Myös lasipaksuuksien ja välilistaleveyksien epäsymmetria parantaa ääneneristystä.

 

Lämmöneristyslasit pitävät lämmön sisällä


Rakla tarjoaa erillisiä lämmöneristyslaseja, jotka säteilevät lämpöä heikosti ulos rakennuksesta ja samaan aikaan heijastavat lämpösäteilyä voimakkaasti rakennuksen sisätiloihin.

 

Apu oikean lasin valintaan – kysy meiltä


Lukuisat lasivaihtoehdot saattavat joskus tehdä oikean lasin löytämisen haasteelliseksi. Meiltä saat kuitenkin avun kaikkiin lasitarpeisiin. Pilkington Spectrum -laskentaohjelmalla voit myös itse rakentaa erilaisia lasikokoonpanoja ja nähdä kunkin kokoonpanon teknisiä ominaisuuksia, sekä tulostaa lopputuloksen paperille tai pdf-tiedostoksi. Ohjelma on saatavilla myös mobiilialustoille.

 


Kiinnostuitko?
 

Tuotteet ja palvelut

Referenssit

Ajankohtaista