Materiaalipankki|Ajankohtaista|Yhteystiedot

Rakennuslaseja metalli- ja julkisivurakentajille sekä ikkuna- ja ovitehtaille 
 

Rakla tuntee lasinrakentajien tarpeet. Raklan rakennuslasit tarjoavat esimerkiksi lämmön- ja ääneneristävyyttä, auringonsuojaa, itsepuhdistuvuutta, turvaominaisuuksia ja UV-suojaa. Kaikki nämä ominaisuudet pysyvät oikein toteutettuna koko rakennuksen käyttöiän ajan. 

Lämmöneristyslaseja ja tuulikuormat kestävää lasitusta 
 

Rakla tarjoaa erillisiä lämmöneristyslaseja, jotka säteilevät lämpöä heikosti ulos rakennuksesta ja samaan aikaan heijastavat lämpösäteilyä voimakkaasti rakennuksen sisätiloihin. Katto- ja seinälasitukset rakennetaan kestämään niille määritellyt tuuli- ja lumikuormat. Lasi voidaan kiinnittää ympäröiviin rakenteisiin monin eri tavoin. 

 

Maailman parhaiden lasitoimittajien tuotteita


Luotettavana lasikumppanina Rakla tarjoaa asiakkaan käyttöön maailman huippuluokan lasitoimittajien tuotteet: esimerkiksi niin sanottu float-lasi täyttää viimeisimmät länsimaiset laatu- ja optiset vaatimukset. Rakla Tampere Oy käyttää tuotannossaan vain markkinoiden parhaiden float-lasivalmistajien tuotteita. Rakla Tampere Oy toimii Suomessa Pilkington Palolasien virallisena jalostajana ja jälleenmyyjänä.
 


Apu oikean lasin valintaan - kysy meiltä


Lukuisat lasivaihtoehdot saattavat joskus tehdä oikean lasin löytämisen haasteelliseksi. Meiltä saat kuitenkin avun kaikkiin lasitarpeisiin. Pilkington Spectrum -laskentaohjelmalla voit myös itse rakentaa erilaisia lasikokoonpanoja ja nähdä kunkin kokoonpanon teknisiä ominaisuuksia, sekä tulostaa lopputuloksen paperille tai pdf-tiedostoksi. Ohjelma on saatavilla myös mobiilialustoille.
 

 


Kiinnostuitko?
 

Tuotteet ja palvelut

Referenssit

Ajankohtaista

Tehtaamme loma- ja huoltotauko on heinäkuussa viikoilla 28-29, 8.-21.7.2024.

Tänä aikana ei myöskään lähetyksiä eikä vastaanottoa. Pyydämme huomioimaan tämän tilauksia tehdessänne. Mukavaa kesänaikaa kaikille!
18.06.2024

Rakla Tampere investoi uuteen eristyslasien valmistuslinjastoon

Rakla Tampere tiedote 14.06.2023
14.06.2023